Trending

Nova: 6 νέα στελέχη

Nέο “αίμα” στη Nova, η οποία ενισχύει τη διοικητική της ομάδα προκειμένου τα νέα πρόσωπα να ηγηθούν σημαντικές θέσεις, στο πλαίσιο του μετασχηματισμού της εταιρείας. 


Οι νέες προσθήκες αφορούν τις θέσεις της CEO της Nova Media, του Chief Commercial Officer, της Business Commercial Director, καθώς και στελέχη που τίθενται επικεφαλής των Διευθύνσεων Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού καθώς επίσης και της Νομικής Διεύθυνσης.

Με την υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, της United Group, η Nova βρίσκεται στη φάση υλοποίησης ενός προγράμματος μετασχηματισμού, χτίζοντας στη μακρά πορεία καινοτομίας που έχει να επιδείξει  και μεταμορφώνοντας την σε έναν ισχυρό ανταγωνιστή στην ελληνική αγορά Συνδρομητικής Τηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών. 

«Υποδεχόμαστε με χαρά τα νέα μέλη της ομάδας μας, που θα συμβάλλουν στο  απαιτητικό και φιλόδοξο έργο που πραγματοποιείται στην εταιρεία, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας.», δήλωσε ο CEO της Nova, κ. Παναγιώτης Γεωργιόπουλος.

«Με μια νέα εταιρική ταυτότητα και λογότυπο, με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων, είναι μια συναρπαστική περίοδος για να είναι κάποιος μέλος της ομάδας της Nova. Μετασχηματίζουμε την εταιρεία και δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας, και ευκαιρίες για τους ανθρώπους μας», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιόπουλος.

Νέα Στελέχη

Η Κική Σιλβεστριάδου αναλαμβάνει τη θέση της CEO της Nova Media. Έμπειρο στέλεχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης για δύο δεκαετίες, η κα Σιλβεστριάδου έρχεται από το Open Beyond, όπου κατείχε θέσεις ευθύνης, όπως αυτή της Managing  Director και της Chief Operating Officer. H κα Σιλβεστριάδου έχει επίσης διατελέσει στέλεχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (ΜΕGA TV). 

Ο Αλέξανδρος Ντάβος αναλαμβάνει τη θέση του Chief Commercial Officer, επιστρέφοντας στη Nova ύστερα από προηγούμενη συνεργασία του με την εταιρεία. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρίες του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών, αλλά και των Καταναλωτικών Προϊόντων, όπως στον Όμιλο ΟΤΕ, στη FrieslandCampina και στη Schwarzkopf-Henkel. 

Η Μαρία Στεργίου αναλαμβάνει τη θέση της Business Commercial Director. Η κα Στεργίου εντάσσεται στο δυναμικό της Nova προερχόμενη από την εταιρία τυχερών παιχνιδιών Intralot, όπου διετέλεσε Senior VP Group Chief Sales & Operations Officer, Global Operations Director και Group PMO Director.

Ο Γεώργιος Ζαρόγιαννης αναλαμβάνει τη θέση του Marketing Director. Με εικοσαετή εμπειρία στον χώρο του Marketing και των Επικοινωνιών, ο κ. Ζαρόγιαννης εντάσσεται στην εταιρία προερχόμενος από τη Vikos SA, όπου κατείχε τον ρόλο του Director of Communications. Ο κ. Ζαρόγιαννης έχει επίσης εργαστεί στο παρελθόν στη διαφημιστική εταιρία Soho Square, καθώς και στην Oglivy και στη McCann Erickson.

Η Σταυρούλα Κάβουρα αναλαμβάνει τη θέση της Human Resources Director. Η κα Κάβουρα έχει εικοσαετή εμπειρία σε ρόλους Ανθρώπινου Δυναμικού στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Έρχεται στη Nova προερχόμενη από τη Victus Networks, όπου διετέλεσε Human Resources Director, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για τη Vodafone.

Η Κατερίνα Μανιαδάκη αναλαμβάνει τη θέση της Legal & Regulatory Director. Η κα Μανιαδάκη εντάσσεται στην εταιρία προερχόμενη από την ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου (Office of Communications (Ofcom), όπου εργάζονταν ως νομικός σύμβουλος τα τελευταία 9 χρόνια. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG CONNECT – Market Reviews Unit) και στο Institute for Information Law του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ. 

banks.com.gr Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη