Trending

Αποκλειστική συνεργασία της InterCatering με το Κτήμα 48


Η InterCatering συνεργάζεται κατ’ αποκλειστικότητα με το Κτήμα 48, ένα από τα ελάχιστα παραθαλάσσια κτήματα, που βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην Ανάβυσσο. Με θέα στη θάλασσα του Σαρωνικού, ο χώρος διατίθεται για δεξιώσεις και εκδηλώσεις από το Μάιο έως και τον Οκτώβριο.

Διαθέτοντας συνολικά 340 τ.μ. γκαζόν, στεγασμένο καθιστικό, bar, dancing floor δίπλα στην πισίνα, το Κτήμα 48 αποτελεί ιδανική τοποθεσία για δεξιώσεις, ενώ στο γραφικό παρεκκλήσι του κτήματος μπορούν να πραγματοποιηθούν γάμοι και βαπτίσεις.

Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει άψογα από ένα corporate cocktail party έως ένα gala dinner, ενώ προτείνεται για private dancing partiesκαι social celebrations. 

Η InterCatering, διαθέτοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στις υπηρεσίες event catering, με τη μακρόχρονη γνώση στην επιλογή εκλεκτών πρώτων υλών, τη δημιουργία μοναδικών εδεσμάτων, τις άρτιες υπηρεσίες σερβιρίσματος και τους εξαιρετικούς χώρους της, επισφραγίζει την επιτυχία κάθε εκδήλωσης. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη