Trending

Η νέα επένδυση του Ομίλου Β.Μαρινάκη έχει όνομα: Shopflix


Στον «αέρα» αναμένεται να βρεθεί ως το τέλος του α’ τριμήνου το νέο μεγάλο online marketplace το οποίο «στήνει» ο πρώην επικεφαλής της Public MediaMarkt Χρήστος Καλογεράκης μέσω της εταιρείας Wellcomm, στην οποία έχει εισέλθει μετοχικά ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το sofokleous10, το project, που θα ανταγωνιστεί ευθέως το Skroutz και τo Public Marketplace, βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η εντατική εκπαίδευση τόσο στα μέλη της ομάδας που θα το «τρέξει» όσο και στα συνεργαζόμενα καταστήματα, που θα συναποτελούν το marketplace.

Το όνομα του θα είναι SHOPFLIX.gr, σε μία προφανή προσπάθεια να αξιοποιηθεί το «ρεύμα» που υπάρχει τα τελευταία χρόνια για τις πλατφόρμες με την κατάληξη –flix.

Μάλιστα πρόσφατα και συγκεκριμένα στις 31 Δεκεμβρίου 2021 το επενδυτικό σχέδιο της Wellcomm εντάχθηκε στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων του Αναπτυξιακού νόμου. Με βάση την απόφαση ένταξης, η επένδυση για την «ίδρυση διαδικτυακής πύλης – marketplace, δυναμικότητας 150 συμβεβλημένων επιχειρήσεων» είναι περίπου 4 εκατ. ευρώ. Μέσω του αναπτυξιακού η εταιρεία θα λάβει 1,19 εκατ. ευρώ με τη μορφή επιδότησης κόστους δημιουργούμενης απασχόλησης. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη