Trending

Νέο deal για τον Καρούλια


Σε υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας για τη διανομή των λικέρ και των σιροπιών της Marie Brizard, προχώρησε η Β.Σ. Καρούλιας με τη La Martiniquaise-Bardinet.

To Marie Brizard είναι ένα brand με μακρά ιστορία και εξειδίκευση στην κατηγορία των λικέρ από το 1755. Η Marie Brizard, ιδρύτρια της εταιρείας, μία δυναμική γυναίκα και τολμηρή οραματίστρια, ήταν η πρώτη Γαλλίδα που κατέκτησε την τέχνη της δημιουργίας λικέρ εντός και εκτός Γαλλικών συνόρων.

Η εταιρεία σήμερα, προσφέρει ένα πολύ διευρυμένο πορτφόλιο σε λικέρ και σιρόπια, το οποίο ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς mixologists και επαγγελματίες του χώρου. Το διαθέσιμο κωδικολόγιο συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με γεύσεις-επιταγές της σύγχρονης, ανερχόμενης παγκόσμιας bartending σκηνής.

To 2019, η εταιρεία προστέθηκε στο δυναμικό του ομίλου La Martiniquaise-Bardinet πλαισιώνοντας το ήδη εδραιωμένο κωδικολόγιο αλκοολούχων που προσφέρει η τελευταία.

Ο κ. Χρήστος Αργυρού, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Β.Σ. Καρούλιας δηλώνει: 
«Καλωσορίζουμε στη Β.Σ.Καρούλιας τη γκάμα της Marie Brizard. Θεωρούμε πως η δυναμική μας στην Ελληνική αγορά συμπορεύεται με τους στόχους για ανάπτυξη του brand και πως τα σιρόπια και τα λικέρ της καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των επαγγελματιών της εστίασης. Επιπροσθέτως, αισθανόμαστε περήφανοι που η La Martiniquaise-Bardinet μας τιμά και μας εμπιστεύεται ακόμη ένα brand της, σε συνέχεια της εξαιρετικής μας συνεργασίας που ξεκίνησε το 2013 με τη διανομή των ουίσκι GlenMoray και Label 5 και συνεχίστηκε αργότερα με το Cutty Sark. »

Η νέα αυτή συνεργασία της Β.Σ.Καρούλιας ενισχύει το portfolio της εταιρείας, επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων στους επαγγελματίες της εστίασης, για όλη τη μέρα και για κάθε μέρα της εβδομάδας (24/7).
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα --> Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη