Trending

Ράδιο Αρβύλα: Αποκαλύφθηκε ο μισθός του Στάθη Παναγιωτόπουλου


Η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου απασχολεί τη Δικαιοσύνη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Καθώς η υπόθεση βρίσκεται στο προσκήνιο και νέες μηνύσεις υποβάλλονται, όλο και κάποιες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η νέα μήνυση, η τρίτη κατά σειρά, αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για παρόμοια υπόθεση και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων ήταν και η καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Ένα ποσό που έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για την οικονομική του κατάσταση.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο STAR, η 30χρονη πρώην σύντροφός του εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με το γεγονός ότι δεν έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και παράλληλα αναρωτιέται που μπορεί να βρήκε τα 30.000 ευρώ για την εγγύηση.

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά λέει “δεν ξέρω τα οικονομικά του αλλά με βάση όσα μου ισχυριζόταν ο ίδιος, ζοριζόταν και ζητούσε δανεικά από τη μητέρα του”.

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο κάποιες πληροφορίες σχετικά με την οικονομική του κατάσταση και την αμοιβή του από τους Ράδιο Αρβύλα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λοιπόν, με βάσει όσα έχουν γίνει γνωστά, αμειβόταν για τη συμμετοχή του στους Ράδιο Αρβύλα με μισθό 10.000 ευρώ μηνιαίως, όπως μας πληροφορούν οι Φήμες. Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα --> Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη