Trending

Το λαμπερό δείπνο της ελίτ στην Ακρόπολη - Οι συμμετέχοντες


Με τη συγκλονιστική νυχτερινή θέα της Ακρόπολης, ο επικεφαλής της JP Morgan Jamie Dimon δείπνησε το βράδυ με εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης απολαμβάνοντας ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. 

Στο τραπέζι ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) καθώς επίσης και του ομίλου ΤΙΤΑΝ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, ο διευθύνων σύμβουλος της Βιοχάλκο Γιάννης Στασινόπουλος, ο CEO του Ομίλου Κοπελούζου, Χρήστος Κοπελούζος, η επιχειρηματίας Μαριάννα Λάτση, ο Γιώργος Περιστέρης της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης, ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας, ο Μ. Τσαμάζ του ΟΤΕ. 

Οι συζητήσεις υπό το βλέμμα των Καρυάτιδων ήταν πολύ ενδιαφέρουσες για τις επιχειρηματικές προοπτικές που ανοίγονται στη χώρα με τη μοναδική ευκαιρία των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη