Trending

Η νέα διαφήμιση με Σβαρτσενέγκερ-Χαγιεκ ως Δία και Ήρα έγινε viral


Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστούν στη νέα διαφήμιση της αυτοκινητοκινητοβιομηχανίας BMW για το Super Bowl, τον τελικό των τελικών του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου ανάμεσα στους Cincinnati Bengals και τους Los Angeles Rams, αυτή την Κυριακή - ξημερώματα ώρα Ελλάδας.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του Bodybuilding ενσαρκώνει τον θεό Δία και πανέμορφη ηθοποιός τη θεά Ήρα, που αποφάσισαν να συνταξιοδοτηθούν από τον Όλυμπο και να ζήσουν μια ήρεμη ζωή στη Γη.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως ακριβώς τα είχε φανταστεί ο θεός του Κεραυνού.

Στο διαφημιστικό σποτάκι διάρκεια 30 δευτερολέπτων που προωθεί το καινούριο ηλεκτρικό αυτοκίνητο BMW iX M60 έκανε πρεμιέρα στις 9 Φλεβάρη και ήδη έχει πάνω από 4,9 εκατομμύρια views στο YouTube.

Έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και της Σάλμα Χάγιεκ, έγινε viral και τώρα όλοι ζητούν να γίνει μια ολοκληρωμένη ταινία στο Χόλιγουντ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα τέλη Γενάρη, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του ως Δία και τότε οι περισσότεροι follower του είχαν πιστέψει πως πρόκειται για την αναγγελία μιας καινούριας ταινίας. Sputnik. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη