Trending

Costa Navarino: ανοίγει τη σεζόν του golf


  Γράφει η «ξενοδόχος»/Banks

Το golf ξεκινάει τη σεζόν στη Μεσσηνία με τους πρώτους επισκέπτες στην Costa Navarino να έρχονται στις 20 Φεβρουαρίου.

Η υψηλή σεζόν του γκολφ είναι από το Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο και από τον Οκτώβριο έως τον Νοέμβριο, μια χαμηλή -παραδοσιακά- τουριστική περίοδο που ενισχύεται τώρα σημαντικά και με τα νέα γήπεδα golf που λειτουργούν πλέον στο εμβληματικό συγκρότημα.

Η φετινή σεζόν ξεκινά στην Costa Navarino με τη λειτουργία φέτος 3 ξενοδοχείων καθώς και 4 γηπέδων γκολφ συνολικά, ενώ το 2023 θα λειτουργήσει και το 4ο ξενοδοχείο. Την έναρξη της σεζόν θα κάνει το The Westin Resort Costa Navarino, καθώς και τα 4 γήπεδα γκολφ, ενώ την άνοιξη θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort και για πρώτη φορά, το καλοκαίρι, το W Costa Navarino.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι το συνολικό ύψος των επενδύσεων για τις νέες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino, ανέρχεται στα 250 εκατ. ευρώ και έρχεται να προστεθεί στα 600 εκατ. ευρώ που έως τώρα έχουν επενδυθεί για τη δημιουργία του προορισμού.

Στη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino, το Navarino Waterfront, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων, αναπτύσσεται «ένα σύγχρονο, lifestyle resort, το W Costa Navarino», όπως αναφέρεται, το οποίο θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2022.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο W στην Ελλάδα και θα αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα των W Escapes στην Ευρώπη, μετά από την Ισπανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 246 δωμάτια, σουίτες και βίλες, πολλές από τις οποίες με ιδιωτικές πισίνες και θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος.

Θα περιλαμβάνει πέντε χώρους για φαγητό και διασκέδαση, μεταξύ των οποίων «ένα beach club σε συναρπαστική τοποθεσία πάνω στην παραλία, το «Culinary Square», το W Living Room κι ένα μπαρ με θέα το ηλιοβασίλεμα στον κόλπο του Ναβαρίνου. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε σύγχρονα γήπεδα τένις και σε ένα χώρο αφιερωμένο στα θαλάσσια σπορ».  Παράλληλα, δίπλα στο νέο ξενοδοχείο δημιουργείται η Navarino Agora, μια ανοικτή αγορά με επιλεγμένα καταστήματα, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, υπαίθριο σινεμά και συναρπαστικές εκδηλώσεις.

Η επένδυση για το νέο ξενοδοχείο, ανέρχεται σε περίπου 90 εκατ. ευρώ.

Στη διπλανή περιοχή Navarino Bay, σε ένα φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου λειτουργεί ήδη το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course καθώς και το υπόσκαφο The Bay Clubhouse. Την άνοιξη του 2023 αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στην Ελλάδα.

Το νέο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα, μεγάλες βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, καθώς και πέντε εστιατόρια και μπαρ. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίου έκτασης 1.500 τ.μ.. Η επένδυση για το νέο ξενοδοχείο, ανέρχεται σε περίπου 75 εκατ. ευρώ.

Τα δύο νέα γήπεδα γκόλφ 18 οπών στο Νavarino Hills θα υποδεχθούν τους λάτρεις του γκόλφ στις 20 Φεβρουαρίου, όποτε ανοίγουν το International Olympic Academy Golf Course και το The Hills Course, καθώς κι ένα νέο Clubhouse. Η ονομασία του πρώτου παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course, συμβολίζει τη σχέση του αθλήματος με τον Ολυμπισμό, καθώς πρόκειται για τις πλησιέστερες εγκαταστάσεις γκολφ στη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, την Αρχαία Ολυμπία.

Τα νέα γήπεδα, έκτασης 6.366 μέτρων και 6.280 μέτρων αντίστοιχα, είναι σχεδιασμένα από τον δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup José María Olazábal και εκτείνονται σε 1.250 στρέμματα, με πανοραμική θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου και το Ιόνιο Πέλαγος.Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη