Trending

Αλλαγή διοίκησης στη Wunderman Thompson Ελλάδας μετά από δεκαετίες


  Εκτός Διοίκησης οι Ρένα Νικολοπούλου - Δημήτρης Κόρδας

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου, η Wunderman Thompson και η GroupM, μέλη του Ομίλου WPP, ανακοίνωσαν την έλευση της Ελένης Σάρλα στη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου Wunderman Thompson & GroupM Ελλάδας.

Η Ελένη Σάρλα θα ηγηθεί της ενοποίησης του συνόλου των δραστηριοτήτων της Wunderman Thompson και της GroupM στην Ελλάδα, μια στρατηγική κίνηση που αποβλέπει στην μεγιστοποίηση των δεξιοτήτων των εταιρειών και την επίτευξη του οράματος να λειτουργήσουν ως ένα ολοκληρωμένο σχήμα υπηρεσιών επικοινωνίας για τους πελάτες τους.

Στην προηγούμενη της θέση, η Ελένη Σάρλα ηγείτο, ως Διευθύνουσα Σύμβουλος, της Target Entertainment (μέρος του Ομίλου Havas), μιας εταιρείας ολοκληρωμένων υπηρεσιών μάρκετινγκ στον τομέα του Arts & Entertainment, δυναμικότητας 120 ατόμων. Έχει επίσης διατελέσει Chief Client Officer της Havas Media London, ως Business Lead μιας ομάδας 90+ ατόμων για τον πελάτη Telefonica και Managing Partner της Havas London & Grey London σε παγκόσμιο, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Η Ελένη Σάρλα αντικαθιστά την Ρένα Νικολοπούλου και τον Δημήτρη Κόρδα και θα αναφέρεται στον CEO της Wunderman Thompson International, Ewen Sturgeon. Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια προσφοράς στον Οργανισμό, κατά την διάρκεια των οποίων διατήρησαν την εταιρία σε μια συνεχή πορεία επιτυχιών και θετικών αποτελεσμάτων παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της χώρας, η Ρένα Νικολοπούλου και ο Δημήτρης Κόρδας θα ακολουθήσουν νέες προκλήσεις εκτός Wunderman Thompson. Ο Οργανισμός τους εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια.

Ο Ewen Sturgeon, CEO International της Wunderman Thompson, δήλωσε: «Πιστεύω ότι η ενοποίηση της Wunderman Thompson και της GroupM στην Ελλάδα υπό την ηγεσία της Ελένης Σάρλα, θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη πορεία και θα μας επιτρέψει να παρέχουμε το καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών τόσο στους υπάρχοντες, όσο και σε νέους πελάτες της αγοράς. Ανυπομονώ να δω την Ελένη να εφαρμόζει την αποδεδειγμένα ανατρεπτική της σκέψη και τo πάθος της στο να μετασχηματίζει επιχειρήσεις, προκειμένου να εμπνεύσει και να οδηγήσει σε ανάπτυξη τόσο τη Wunderman Thompson όσο και την GroupM στην Ελλάδα.»

Η Demet Ikiler, Διευθύνoυσα Σύμβουλος ΕΜΕΑ της GroupM και Country Chair της WPP Τουρκίας, σχολίασε: «Η Ελένη διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο, η οποία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην ενοποίηση των Wunderman Thompson και GroupM στην Ελλάδα και η οποία θα ενισχύσει το εύρος των δυνατοτήτων μας και θα δημιουργήσει ένα ισχυρότερο οργανισμό υπό μία ενιαία οντότητα.»

Η Ελένη Σάρλα δήλωσε: «Καθώς η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται, το ελληνικό επιχειρηματικό πνεύμα ανθίζει. Είναι τιμή για εμένα, ως επαγγελματία της επικοινωνίας με ελληνικές ρίζες, να ηγηθώ των ομάδων της Wunderman Thompson και της GroupM στην ελληνική αγορά, με την πρόκληση να αναπτύξουμε μια εταιρεία επικοινωνίας για μια προοδευτική Ελλάδα. Ανυπομονώ να ενώσω τις κουκκίδες μεταξύ επικοινωνίας, τεχνολογίας και design και μέσα από αυτό να ενθαρρύνω τις ομάδες και τις εταιρείες μας να υιοθετήσουν πρακτικές συνεργασίας που οδηγούν σε συνδεδεμένες λύσεις για τον σύγχρονο Έλληνα καταναλωτή. Παράλληλα, να αναπτύξουμε το απίστευτο ταλέντο που διαθέτουμε σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να είμαστε επιδραστικοί στρατηγικοί συνεργάτες των πελατών μας.» Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη