Trending

Cinobo: αλήθεια, πως τα πάει;


  Το Cinobo μόλις συμπλήρωσε 2 χρόνια λειτουργίας με πάνω από 2,25 εκατ. ώρες παρακολούθησης ταινιών. «Τo Cinobo βρέθηκε ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του οράματός του, να παρέχει στους θεατές όλης της επικράτειας πραγματική πρόσβαση στον κινηματογραφικό πλούτο που υπάρχει διαθέσιμος παγκοσμίως, αφού οι 2,25 εκατ. ώρες streaming των πρώτων δύο ετών έχουν έρθει από 650 διαφορετικές πόλεις και χωριά της Ελλάδας και της Κύπρου», αναφέρει μεταξύ άλλων σχετική ανακοίνωση της πλατφόρμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 40% των θεατών βρίσκεται στην περιφέρεια εκεί όπου η πρόσβαση στο ανεξάρτητο και καλλιτεχνικό σινεμά είναι πιο δύσκολη. Η Δάφνη Μπεχτσή, Founder και Managing Director του Cinobo, δήλωσε για τα μελλοντικά σχέδια της πλατφόρμας:

«To Cinobo ήταν κάτι που έλειπε τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τα μηνύματα ενδιαφέροντος που λαμβάνουμε για πρόσβαση από το εξωτερικό είναι πολλά. Με βάση την Ελλάδα, με κοινό όραμα και χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα του περιεχομένου και της υπηρεσίας, στόχος είναι πλέον να βγούμε και στο εξωτερικό, γιατί… Cinobo. Cinema no borders». Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη