Trending

Jumbo: Νέος Εντεταλμένος Σύμβουλος


  Η Jumbo ανακοίνωσε σήμερα (11/3) ότι ο κ. Πόλυς Πολυκάρπου ο οποίος εξελέγη ως Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 19.01.2022, ανέλαβε τα καθήκοντά του ως Εντεταλμένος Σύμβουλος της Εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισηγμένης, ο Πόλυς Πολυκάρπου διαθέτει 19 έτη εμπειρίας και εξειδίκευσης σε θέματα χρηματοοικονομικής και επιχειρηματικής ανάλυσης, με υψηλή κατάταξη σε λίστες θεσμικών επενδυτών διεθνούς κύρους.

Με πάθος και συνεχή αφοσίωση στην ανάλυση στρατηγικής επιχειρήσεων και στην αξιολόγηση επενδυτικών ευκαιριών, έχει αναπτύξει εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας.

Το 2012 συνίδρυσε τον πρώτο ανεξάρτητο πάροχο έρευνας στην ελληνική/κυπριακή αγορά.

Στο παρελθόν διετέλεσε Οικονομικός Αναλυτής στη Citi Investment Research (2005-09), Αντιπρόεδρος της Deutsche Bank Global Markets (2010-12), Αναπληρωτής Διευθυντής Έρευνας στην Alpha Finance Α.Ε.Π.Ε.Υ. και Στέλεχος Πωλήσεων Θεσμικών Μετοχών στην ΚΑΠΠΑ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού (MSc) στη Διεθνή Χρηματοοικονομική και Επενδυτική Τραπεζική του ICMA (Henley Business School, 2003) και πτυχίου σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικών Επιστημών (Bachelor with First Class Honors) - Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι (2002).

Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Λευκωσίας (1997).

Γεννήθηκε το 1978, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη