Trending

Εξαγορά πελατολογίου


Στην εξαγορά του πελατολογίου της ΑΤΝΕΤ, για υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης ιστοσελίδων προχώρησε η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου.

Ο κ. Ανδριανάκος, Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Εταιρείας Διαδικτύου, δήλωσε:
"Δύο ιστορικές εταιρείες του χώρου - η ΑΤΝΕΤ μετρά περισσότερα από 20 χρόνια και η ΕΛΕΔ αισίως τα 17 - προχωρούν στην επόμενη μέρα.

Η ένταξη του πελατολογίου της ΑΤΝΕΤ στην ΕΛΕΔ αποτελεί μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη για εμάς.
Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής, ήταν πάντα ζητούμενο τόσο για εμάς, όσο και για την ΑΤΝΕΤ. Με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό θα συνεχίσουμε, προσθέτοντας στους πελάτες μας, αυτούς της ΑΤΝΕΤ, οι οποίοι να είναι σίγουροι πως θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες. 

Η Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου, έχοντας υλοποιήσει εκατοντάδες σύνθετα έργα, διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία, για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο, τις ανάγκες των πελατών της ΑΤΝΕΤ.

Οι συζητήσεις μας με τους ανθρώπους της ΑΤΝΕΤ, μας έδειξαν πως αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους με ανάλογο επαγγελματισμό και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, οι οποίες ταιριάζουν με τον δικό μας τρόπο λειτουργίας. Ως εκ τούτου, η εν λόγω στρατηγική συνεργασία, διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει".
Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη