Trending

Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες από τα Παιδικά Χωριά SOS


Τα Παιδικά Χωριά SOS και φέτος το Πάσχα μας καλούν να στηρίξουμε το πολύτιμο έργο τους και να γιορτάσουμε μαζί την Ανάσταση με χειροποίητες λαμπάδες και όμορφα πασχαλινά διακοσμητικά δώρα από το e-shop τους.

Συγκεκριμένα, και φέτος διαθέτουν χειροποίητες λαμπάδες για μικρές ηλικίες σε 4 διαφορετικά σχέδια εξαιρετικής αισθητικής, ικανοποιώντας όλους τους μικρούς μας φίλους, που αγαπούν τις πριγκίπισσες, τις γοργόνες, τους cowboys και φυσικά τον υπερήρωα Captain America. Για τα παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν δημιουργήσει 2 διαφορετικά σχέδια με ένα χαρακτηριστικό μπρελόκ σε σχήμα ψαριού, ενώ παράλληλα διαθέτουν 7 λαμπάδες με μαγνητάκια και μηνύματα γεμάτα έμπνευση που κάνουν τη διαφορά, αναδεικνύοντας το αληθινό νόημα των ημερών, τη δύναμη της αγάπης και της προσφοράς. 

Επιπλέον, τα Παιδικά Χωριά SOS εκτός από τις ξεχωριστές λαμπάδες μας καλούν να ανακαλύψουμε στο e-shop τους και άλλα διακοσμητικά και χρηστικά πασχαλινά αντικείμενα, όπως κούπες, μπισκοτιέρες, όμορφα μπολ και είδη deco, που θα δημιουργήσουν μια χαρούμενη και ζεστή πασχαλινή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας. 

Η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη. Με ένα μόνο κλικ στο e-shop του Οργανισμού ας κάνουμε αυτό το Πάσχα ένα όμορφο δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα και ας μοιραστούμε ευχές αγάπης μαζί με το Αναστάσιμο φως.


Μπορείτε να βρείτε τις μοναδικές λαμπάδες και τα πασχαλινά είδη, εδώ

Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη