Trending

Luna και Terra έδωσαν γερό χτύπημα στα κρυπτονομίσματα


Δεν έχει τέλος το φιάσκο με την κατάρρευση των κρυπτονομισμάτων Luna και Terra, καθώς οι επενδυτές θα προσφύγουν ομαδικά εναντίον του Do Kwon, συνιδρυτή της Terraform Labs, η οποία ανέπτυξε εν μέσω σκανδάλων τα εν λόγω κρυπτονομίσματα.

Η LKB & Partners, μια δικηγορική εταιρεία με έδρα τη Σεούλ, τον μήνυσε και κατέθεσε αίτηση για προσωρινή κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του, την Πέμπτη, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την πρόσφατη συντριβή των δύο νομισμάτων, οι αξίες των οποίων έχουν υποχωρήσει κατακόρυφα, σε μηδενικά σχεδόν επίπεδα.

Μια ομάδα 1.700 θυμάτων του φιάσκου μοιράζεται ετοιμάζεται επίσης να μηνύσει τον Kwon και τον Shin Hyun-sung, πιο γνωστό με το αγγλικό του όνομα, Daniel Shin, τον συνιδρυτή της εταιρείας.

Το Luna ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα στον κόσμο και η πτώση του, μαζί με το Terra, προκάλεσε χάος σε όλο το φάσμα των κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως, με το bitcoin να χάνει περίπου το ένα τέταρτο της αξίας του μεταξύ 9 και 12 Μαΐου.

Αξίας σχεδόν 100 δολ. στα τέλη Απριλίου, το Luna διαπραγματεύεται τώρα κοντά στο μηδέν - τόσο χαμηλά που συνωστίζονται οι κερδοσκόποι που στοιχηματίζουν ότι σε μία θεαματική ανάκαμψη, με κάποιους να πιστεύουν ότι είναι πάρα πολύ μεγάλο για να αφεθεί να καταρρεύσει. Banking News Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη