Trending

Εκτός ΣΚΑΪ πλέον η Μαρία Αναστασοπούλου


Πρόκειται για μια εξέ­λιξη που συνοδεύτηκε από πυρετώδεις συζητήσεις, ζυμώσεις και διεργασίες μεταξύ της δημοσιο­γράφου και της διοίκησης του κα­ναλιού του Νέου Φαλήρου.

Συ­γκεκριμένα οι συζητήσεις έγιναν με την Εύη Κουτσαυτάκη και τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσου, οι οποίες ωστόσο όχι μόνο δεν ήταν αρκετές για την επούλωση των πληγών που είχαν ανοίξει στις σχέσεις των δύο πλευρών το προη­γούμενο διάστημα, αλλά οδήγησαν στο οριστικό σπάσιμο του γυαλιού.

Το πράγμα «στράβωσε» από την ώρα που η Μαρία Αναστασοπού­λου, κατόπιν της απόφασης του καναλιού να αποχωριστεί τον Δημήτρη Οικονόμου, φάνηκε να μη συμφωνεί με τις προτάσεις της δι­οίκησης για τις λεπτομέρειες της εκπομπής που θα αναλάμβανε στο slot 12-2, για το οποίο προο­ριζόταν.

Αφενός, φέρεται να έβαλε bέτο στην περίπτωση να έχει στο πλευρό της ως ισότιμο παρουσιαστή τον Γιάννη Πιτταρά, επιθυμώ­ντας να πάρει αποκλειστικά πάνω της το κομμάτι της κεντρικής πα­ρουσίας. Αφετέρου, σύμφωνα με έγκυρες πηγές από το Νέο Φάλη­ρο, ζήτησε για τη στέγαση της νέας εκπομπής το στούντιο που χρησι­μοποιείται σήμερα από την Ιωάννα Μαλέσκου, απορρίπτοντας εξαρχής τους διαθέσιμους χώρους του τομέα ενημέρωσης.

Οπως γίνε­ται αντιληπτό, η προοπτική αυτή θα ήταν αρκετά πιο δαπανηρή για τον σταθμό, γεγονός που έπαιξε και τον καταλυτικό ρόλο για τη δι­ακοπή του διαύλου επικοινωνί­ας της δημοσιογράφου με την Εύη Κουτσαυτάκη και τον Βασίλη Παπαδρόσο και άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1, δίπλα στον Γιώργο Παπα­δάκη, ο οποίος της υποσχέθηκε... χρόνο και χώρο στο «Καλημέρα Ελλάδα», με τους διοικούντες το κανάλι του Αμαρουσίου να της προσφέρουν μελλοντική διέξοδο σε ένα concept κομμένο και ραμ­μένο στα μέτρα της, μετά βεβαίως την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Newsbomb Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη