Trending

Run4More: Η εφαρμογή που μας επιβραβεύει για τη δραστηριότητά μας

Τον πρώτο της διαγωνισμό, μέχρι τις 12 Ιουνίου, διοργανώνει η Run4More, η πρώτη δωρεάν εφαρμογή στην Ελλάδα, που επιβραβεύει με πόντους τους χρήστες για να γυμνάζονται. Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα του διαγωνισμού, η εφαρμογή θα επιβραβεύει τους χρήστες της με διπλάσιους πόντους για κάθε μέτρο.


Έτσι, κάθε 2 χιλιόμετρα αντιστοιχούν σε 1 συμμετοχή στην κλήρωση για μια σειρά δώρων, όπως iPhone 13, δωροεπιταγές, Huawei smartwatch και διανυκτερεύσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κ.ά. Αξιοποιώντας μηχανισμούς μηχανικής εκμάθησης, η εφαρμογή προτείνει τις «καλύτερες» και τις «πιο ταιριαστές» για τον κάθε χρήστη προσφορές, μεγιστοποιώντας την πιθανότητα παρακίνησης, με στόχο την υιοθέτηση ενός πιο δραστήριου, υγιεινού και βιώσιμου τρόπου ζωής.

Η Run4More είναι ήδη διαθέσιμη σε δημόσια δοκιμαστική λειτουργία για συσκευές Android και iPhone (iOS), με τα επίσημα εγκαίνιά της να προγραμματίζονται για τον Σεπτέμβριο, ενώ, μέχρι σήμερα, πάνω από 500 χρήστες έχουν κατεβάσει τη Run4More στο κινητό τους. Hrpro Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Ας συνδεθούμε στο LinkedIn για να διαβάζετε πρώτοι τα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη