Trending

Μεγάλες διοικητικές αλλαγές στη Dimand

Νέα CFΟ  στην  Dimand αναλαμβάνει η κα Άννα Χαλκιαδάκη, η οποία έχει διατελέσει Deputy CFO στην Prodea Investments.  Η κα Μαρία Ιωαννίδου, πρώην CFO της DIMAND αναλαμβάνει επικεφαλής της νεοσυσταθείσας Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ως Chief Business Development Officer.


Από την 1η Αυγούστου τη θέση του Chief Operations Officer αναλαμβάνει η κα Όλγα Ίτσιου, η οποία είναι στέλεχος της εταιρείας εδώ και 20 χρόνια και κατέχει τη θέση της Τεχνικής Διευθύντριας της DIMAND για πάνω από 10 χρόνια.

O κ. Χρήστος Φωτιάδης, Πολιτικός Μηχανικός, αναλαμβάνει από 1η Αυγούστου καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή της εταιρείας, έχοντας διατελέσει Senior Project Manager στα σημαντικότερα και μεγαλύτερα έργα της DIMAND τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο κ. Πάνος Παναγιωτίδης, έως σήμερα COO, αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τη Διοίκηση της εταιρείας. Ο κ. Παναγιωτίδης είναι ιδρυτικό στέλεχος της DIMAND και συμπορεύτηκε για 20 χρόνια με τους κ.κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο και Νίκο Δήμτσα. Ο κ. Παναγιωτίδης με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και πολλή αγάπη συνέβαλε καθοριστικά σε όλα τα επιτεύγματα της DIMAND ως σήμερα.Βρείτε μας στο Google News, στο Facebook, στο LinkedIn, και στο Instagram
Νεότερη Παλαιότερη