Trending

Τέλος εποχής για το Ξενοδοχείο "Πεντελικόν"

Τέλος εποχής φαίνεται ότι ήρθε για το γνωστό Ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων "Πεντελικόν" καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες προχωρά η αλλαγή ιδιοκτησίας, και η νέα σελίδα, με γοργούς ρυθμούς.


Ο μέχρι τώρα ιδιοκτήτης του Χάρης Βάρδης είναι ομογενής από το Σύδνεϋ της Αυστραλίας όπου διατηρούσε αλυσίδα με εστιατόρια. Αρχές της δεκαετίας του 1980 επέστρεψε στην Ελλάδα και το 1985 αγόρασε το Πεντελικόν που διαχρονικά αποτελούσε χώρο συνάντησης των οικογενειών του old money, όπως αναφέρει το Capital.

Οι οικονομικές περιπέτειες του Ξενοδοχείου ξεκίνησαν το 2009 με αποκορύφωμα τον πρόσφατο πλειστηριασμό του που πραγματοποιήθηκε με επισπεύδουσα την Alpha Bank. Το Πεντελικόν περνά πλέον σε νέα χέρια έναντι τιμήματος 23 εκατ. ευρώ. Μέρος των χρημάτων αυτών θα κατευθυνθεί στην πληρωμή οφειλών και μισθών των εργαζομένων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το νέο επιχειρηματικό σχήμα φέρεται να δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο ενώ κάποιοι μιλούν για Έλληνα ομογενή επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Νότια Αμερική.

Αναμένονται εξελίξεις μέσα στο Σαββατοκύριακο και επίσημες ανακοινώσεις πιθανότατα τη Δευτέρα.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη