Trending

Φεύγει το εργοστάσιο γνωστής εταιρίας από την Ελλάδα;

Η λειτουργία του εργοστασίου γνωστής μάρκας ηλεκτρικών συσκευών στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη της Αττικής τίθεται σε αμφισβήτηση.

Πρόκειται για το εργοστάσιο της Pitsos στην Ελλάδα που απασχολεί 450 εργαζόμενους και λειτουργεί εκεί για δεκαετίες (πλέον υπό την επωνυμία BSH Οικιακές Συσκευές ABE και ανήκει στον πολυεθνικό όμιλο BSH Hausgeräte GmbH, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή οικιακών συσκευών στην Ευρώπη, ο οποίος προέκυψε από την κοινοπραξία των Robert Bosch GmbH και Siemens AG).

Όμως τώρα, όπως αναφέρει το Capital, η λειτουργία τίθεται με ερωτηματικό καθώς πληθαίνουν οι φήμες ότι η εταιρεία εξετάζει σοβαρά τη μεταφορά του στην Τουρκία. Σε σημερινή ενημερωτική συνάντηση με στελέχη της Bosch Ελλάδας, ο επικεφαλής της εταιρείας κ. Γιάννης Κάπρας κατέστησε σαφές πως δεν έχει ληφθεί ακόμη οριστική απόφαση από τα κεντρικά του ομίλου στο Μόναχο, σχετικά με το εάν η μονάδα θα παραμείνει σε λειτουργία ή τελικά θα κλείσει, πρόσθεσε όμως πως αν και η Pitsos δεν ανήκει στη σφαίρα ευθύνης της Bosch Ελλάδας, το θέμα υπάρχει στο τραπέζι, παρότι το εργοστάσιο είναι κερδοφόρο.  
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη