Trending

6 γνωστοί επιχειρηματίες της λίστας Λαγκάρντ έτοιμοι για σύλληψη

Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί για έξι γνωστούς επιχειρηματίες που είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα Λαγκάρντ. 

Πρόκειται για πρόσωπα γνωστά, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και καταθέσεις στο εξωτερικό για τα οποία έχουν εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές μετά από την εξέταση της λίστας Λαγκάρντ.

Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν είτε να πληρώσουν το ποσό που τους αναλογεί είτε να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.

Όλα αυτά, καθώς τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν γίνει δύο συλλήψεις από την Αστυνομία, ενώ ένας επιχειρηματίας μετέβη μόνος του στις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες για να διευθετήσει τις εκκρεμότητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το protothema.gr τις τελευταίες ημέρες και άλλοι επιχειρηματίες, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη συγκεκριμένη λίστα, αναμένεται να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Βαλαβάνη με τις 100 δόσεις.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η όλη διαδικασία γίνεται με άκρα μυστικότητα και κανένα όνομα δεν διαρρέει πριν οι αστυνομικοί προχωρήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Και αυτό, γιατί οι επαφές γίνονται σε υψηλό επίπεδο μεταξύ εισαγγελέων και Αστυνομίας, με στόχο από τη μία να διασφαλίσουν τη στεγανότητα των υποθέσεων και δεύτερον, να βάλουν λεφτά στα δημόσια ταμεία.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη