Trending

Ο Ερντογάν πάντρεψε τη μικρή του κόρη με μάρτυρα τον Νταβούτογλου

Μεγάλη ημέρα σήμερα για την οικογένεια του Ταγίπ Ερντογάν αλλά και δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας για το γάμο της μικρότερης κόρης του Σουμεϊγέ, με τον κατασκευή μη επανδρωμένων, τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών, Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ.

Ο πρόεδρος Ερντογάν και η σύζυγός του Εμινέ έχουν δύο γιους, τον Μπουράκ και τον Μπιλάλ και δύο κόρες, την Έσρα και την 30χρονη Σουμεϊγέ.

Αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις σήμερα ήταν η παρουσία του Αχμέτ Νταβούτογλου στο γάμο ως μάρτυρα λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την προεδρία του κυβερνώντος κόμματος AKP και επομένως και από την πρωθυπουργία. Οι ειδικοί θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο και οι δύο έδειξαν ότι οι σχέσεις παραμένουν πολύ καλές.


Η Σουμεϊγέ Ερντογάν φοίτησε στο London School of Economics και ήταν σύμβουλος του AKP σε θέματα εξωτερικής πολιτικής την εποχή που ο πατέρας της ήταν πρωθυπουργός της Τουρκίας. Ο γαμπρός είναι υπεύθυνος του τομέα τεχνολογικής ανάπτυξης στην επιχείρηση της οικογένειάς του, την Baykar Makina, που κατασκευάζει μη επανδρωμένα αεροσκάφη.


Νεότερη Παλαιότερη