Trending

"Μάχη" μεταξύ Μαρινάκη-ΟΠΑΠ για τη χορηγία της Super League

Σε "μάχη γινάντων" έχει εξελιχθεί η διαδικασία της χορηγίας – ονοματοδοσίας του πρωταθλήματος της Super League, με τους ΟΠΑΠ (Μελισσανίδης) και Alter Ego ΜΜΕ ΑΕ (Μαρινάκης) να έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους. 

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει γνωστό ποια προσφορά θα γίνει τελικώς αποδεκτή από τη διοίκηση της ΕΠΟ. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός “SPORT FM”, η εταιρεία του κ. Μαρινάκη προσφέρει 4,5 εκατ. ευρώ για δύο συνεχόμενα έτη. Συγκεκριμένα, η Alter Ego θα προσφέρει 2 εκατ. ευρώ για τη χρονιά που έχει ήδη ξεκινήσει και 2,5 εκατ. ευρώ για την επόμενη.

Από την άλλη, ο ΟΠΑΠ έχει στην ατζέντα του δύο προτάσεις διαφορετικού περιεχομένου για τη διεκδίκηση της χορηγίας. Αναλυτικά, η πρώτη προσφορά αποτελεί ένα κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών που ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 7,275 εκατ. ευρώ – με τα 1,275 εκατ. να κατατίθενται για την πρώτη χρονιά και για κάθε επόμενη από 2 εκατ.

Όσον αφορά τη δεύτερη προσφορά, αυτή αποτελεί ένα συμβόλαιο 2+2 ετών με option ανανέωσης μετά το πέρας των δύο πρώτων ετών από την πλευρά του ΟΠΑΠ. Το ποσό για τα πρώτα δύο χρόνια ανέρχεται στα 3,275 εκατ. ευρώ και για τα επόμενα δύο στα 5,5 εκατ. ευρώ. Ακολουθήστε μας στο Facebook -->
Νεότερη Παλαιότερη