Trending

"Ναυάγησε" το μεγάλο deal;

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται το deal της εξαγοράς του ξενοδοχείου Athens Ledra (πρώην Ledra Marriott) για το οποίο είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον μεγάλος κινεζικός Όμιλος, και για το οποίο το Υπουργείο Εργασίας διαβεβαίωνε ότι η συμφωία θα κλείσει εντός των επόμενων ημερών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του BankingNews από το υπουργείο Εργασίας, η συμφωνία εξακολουθεί να υπάρχει στο τραπέζι, όμως διαπιστώνονται καθυστερήσεις ως προς την κατάθεση της προκαταβολής του ποσού εξαγοράς. Μια από τις αιτίες των καθυστερήσεων που επικαλείται η κινεζική εταιρεία είναι πως αργεί η έγκριση της συμφωνίας από την κινεζική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Yπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί τρεις άγονοι πλειστηριασμοί με τιμή εκκίνησης περί τα 48 εκατ ευρώ παρότι παράγοντες της ξενοδοχειακής αγοράς χαρακτήρισαν εξαρχής υψηλή την τιμή αφού ο δυνητικός αγοραστής θα πρέπει να προχωρήσει και σε εκτενείς παρεμβάσεις ανακαίνισης της ξενοδοχειακής μονάδας. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη