Trending

Το συγκινητικό "αντίο" του Μπ.Ομπάμα

Σε φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα ολοκληρώθηκε η τελευταία συνέντευξη Τύπου του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, πριν δώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τη σημασία ενός ελεύθερου και μαχητικού Τύπου. «Είμαστε υπόλογοι στους ανθρώπους που μας στέλνουν εδώ. Και εσείς το έχετε κάνει. Δεν πρέπει να είστε συκοφάντες. Πρέπει να είστε σκεπτικιστές», είπε στους δημοσιογράφους.

Αναφερόμενος στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, επεσήμανε ότι οι ενέργειες που κάνουμε έχουν τεράστιες συνέπειες και διακλαδώσεις. «Αν θα κάνεις μεγάλες αλλαγές στην πολιτική, θα υπάρξουν συνέπειες και πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το έχεις σκεφτεί καλά», είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το KoutiPandoras.

Για τις σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας, ο κ. Ομπάμα σημείωσε ότι είναι προς το συμφέρον όλων οι δύο χώρες να έχουν καλές σχέσεις επισημαίνοντας ωστόσο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να στηρίξουν τη βασική αρχή ότι οι μεγάλες χώρες δεν εκφοβίζουν τις μικρότερες. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη