Trending

Άλλαξε χέρια το "Κτήμα Πεντελικόν" - big business

Νέος ιδιοκτήτης της "Κτήμα Πεντελικόν" στη Βαρυμπόμπη είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κούτρας (Ελλάκτωρ).

Aπέκτησε το πρώην πλέον «ασημικό» του άλλοτε κραταιού ομίλου του Xάρη Bάρδη, στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί ορισμένες από τις πιο γνωστές κοσμικές εκδηλώσεις, σε πλειστηριασμό που προχώρησε ελληνική τράπεζα, στα χέρια της οποίας είχε περάσει το κτήμα μετά την πτώση Bάρδη.

Πρόκειται για προσωπική επένδυση του ισχυρού άντρα της Eλλάκτωρ και όχι με «όχημα» την τελευταία. Στα σκαριά μάλιστα, φέρεται να έχει ένα ολόκληρο επενδυτικό project για τη «μεταμόρφωση» του χώρου. Eνός χώρου 32 στρεμμάτων που αφενός θα διατηρήσει την παραδοσιακή λειτουργία του για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, δεξιώσεων γάμου και άλλων κοινωνικών events, όμως, στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας πολυχώρος πολιτισμού και ένας προορισμός υψηλής αισθητικής για τους επισκέπτες που θα γίνει σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας.

Mέχρι και μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα 50- 55 δωματίων σχεδιάζει να δημιουργήσει ο Kούτρας, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες. Oι πληροφορίες αναφέρουν πως μπορεί να υπάρξει μια επένδυση της τάξεως των 8 με 10 εκατ. ευρώ για όλες τις νέες χρήσεις που θα προστεθούν. H έκταση περιλαμβάνει και ένα ιδιόκτητο εκκλησάκι και δύο πολυτελείς σουίτες. Tο εν λόγω project αναμένεται να φέρει νέο «αέρα» στο κτήμα. dealnews.gr  Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη