Trending

Costa Navarino: 1ο διεθνές τουρνουά golf με συμμετοχή stars του αθλήματος

Εως τις 24 Φεβρουαρίου θα διαρκέσει το 1ο διεθνές τουρνουά golf της Costa Navarino, που έχει ως στόχο την ανάδειξη και ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα. Η διοργάνωση ανοίγει τη φετινή σεζόν στο δημοφιλές τουριστικό συγκρότημα, που συνεχίζει να αυξάνει την προσέλκυση τουριστών υψηλών εισοδηματικών κριτηρίων στην περιοχή της Μεσσηνίας, χάρη και στις αυξανόμενες, κάθε χρόνο, αεροπορικές συνδέσεις.

Κορυφαίοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες γκολφέρς από συνολικά 13 χώρες αναμένεται βρίσκονται στο The Westin Resort Costa Navarino και στα δύο βραβευμένα γήπεδα golf της Costa Navarino, τα The Dunes Course και The Bay Course από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2017. Συγκεκριμένα, στην διοργάνωση του Messinia Pro-Am συμμετέχουν εκπρόσωποι του αθλήματος από τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, Ρωσία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Βέλγιο, Ολλανδία, Ιταλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα.

Η αγωνία για την ανάδειξη του κορυφαίου pro αθλητή και της κορυφαίας ομάδας του 1ου Messinia Pro-Am θα κορυφωθεί την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, όπου θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγωνιστικός γύρος του τουρνουά.

Tο 1ο Messinia Pro-Am, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των PGAs of Europe της PGA of Greece, της Eλληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη