Trending

Απεβίωσε ο Χρήστος Μίχος

Σε ηλικία 67 ετών απεβίωσε ο γνωστός ομογενής επιχειρηματίας Χρήστος Μίχος στη Φλόριντα όπου νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό δίνοντας μάχη με τον καρκίνο.

Ήταν από τους πλέον επιτυχημένους ομογενείς επιχειρηματίες, ιδιοκτήτης της αλυσίδας τροφίμων «Christy’s of Cape Cod LLC». Τα καταστήματά του είχαν γεμίσει κυριολεκτικά το Κέιπ-Κοτ. Κάποια εποχή είχε 150 καταστήματα. Το πρώτο κατάστημα-παντοπωλείο το άνοιξε ο πατέρας του στην πόλη του Μπρόκτον.

Οπως είχε γράψει ο «Ε.Κ.», ο αείμνηστος Χρήστος Μίχος αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση γιατί οι οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας υπερέβαιναν τα δέκα εκατομμύρια δολάρια και είχε δυσκολία να ανταποκριθεί καθότι αντιμετώπιζε σοβαρά προσωπικά προβλήματα και βρισκόταν στη διαδικασία ενός δύσκολου διαζυγίου με την σύζυγό του Αντρια με την οποία ήταν νυμφευμένος (τότε) επί 42 χρόνια.

Γεννήθηκε στο Μπρόκτον της Μασαχουσέτης. Η ζωή του κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια, κινήθηκε γύρω από την κοινότητα του Ευαγγελισμού. Φοίτησε στο ελληνικό σχολείο, ήταν ιεροπαίδι, έψαλλε στη χορωδία και ήταν μέλος της νεολαίας.

Από μικρό παιδί, ο πατέρας του τον παρότρυνε να κάνει μαθήματα Μουσικής και μουσικών οργάνων, όπως κλαρίνου, σαξόφωνου, μπουζουκιού και κιθάρας. Μάλιστα ξεκίνησε την ορχήστρα «Ολύμπιανς», ενώ για πολλά χρόνια έπαιζε με την ορχήστρα «Φάνταζι» στη Βοστώνη και ήταν καλός κλαρινετίστας. ΠΗΓΗ: ekirikas.com Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη