ΤΕΛ. ΝΕΑ
27 Μαρτίου 2017

Οι chef του κόσμου που κάνουν θαύματα

Γράφει η Agnes L.

Το ρόλο του σεφ το εστιατόριο Enoteca Maria στη Νέα Υόρκη έχουν αναλάβει γιαγιάδες από όλα τα μέρη της γης, από τη Ρωσία, τη Σρι Λάνκα, την Αργεντινή, την Αλγερία.

Από την Ελλάδα είναι η γιαγιά Πλουμίτσα από τη Χίο, η οποία έγινε μία σεφ του κόσμου στη Νέα Υόρκη. Στο εστιατόριο μαγειρεύουν οι γιαγιάδες και οι πελάτες απολαμβάνουν τις γαστρονομικές δημιουργίες από τις παραδοσιακές μαγείρισσες. Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->