Trending

Αντιδράσεις για το μυστικό ταξίδι Ν.Παππά στη Βενεζουέλα

"Φωτιά" στο πολιτικό σκηνικό έβαλε ο Ελεύθερος Τύπος με δημοσίευμα που αναφέρεται σε μυστικό ταξίδι του Υπουργού Ψηφιακής πολιτικής Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος με ερώτησή του στη Βουλή ζητά απαντήσεις για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος που «τεκμηριώνει την ύπαρξη προωθημένων μυστικών επαφών του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματικούς κύκλους της Βενεζουέλας» και την επιρροή που ενδέχεται να έχουν ασκήσει αυτές στις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης.

Αρχικά ο κ Βενιζέλος ζητά από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα στοιχεία του δημοσιεύματος αλλά και για την τυχόν συνέχεια των επαφών αυτών μετά τον Ιανουάριο του 2015.

Παράλληλα το Ποτάμι εξέδωσε πιό αιχμηρή ανακοίνωση αναφέροντας:
"Τα ερωτήματα για το μυστικό ταξίδι του κ. Παππά με τον Mr offshore, κ. Αρτεμίου, στην Βενεζουέλα είναι παλιά και αναπάντητα. 

Οι νέες αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου για πτήσεις με ιδιωτικό αεροσκάφος και φιλοξενία στην Καραϊβική από επιχειρηματία του καθεστώτος Maduro, επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την θέση του υπουργού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. 

Ο κ. Παππάς πρέπει να δώσει εξηγήσεις. 

Και μετά ας κάνει όσες επιθέσεις θέλει στο παλιό σύστημα. 

Η μέθοδος "δείχνω τους άλλους" όταν πρέπει "να απολογηθώ ο ίδιος" είναι ξεπερασμένη και παλαιοκομματική". Κάνοντας Like στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα -->
Νεότερη Παλαιότερη