Trending

MLS: μπαίνει στην αγορά των tablets

Την είσοδό της στην αγορά των tablets ανακοινώνει η MLS. Μετά την πολυετή της δραστηριοποίηση στις αγορές της πλοήγησης, των εκπαιδευτικών διαδραστικών πινάκων και την είσοδό της στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, η MLS επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά των tablets.

Το όνομα των tablets είναι MLS iQTab™ και τα πρώτα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν το προσεχές διάστημα με λειτουργικό σύστημα Android. Τα MLS iQTab™ είναι project που προετοιμάζει η εταιρία εδώ και καιρό θέτοντας υψηλές προδιαγραφές σε hardware και software. Καταβλήθηκε προσπάθεια να συνδυαστούν υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά με νέες καινοτόμες “λειτουργίες έκπληξη” ειδικά σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν μοναδική εμπειρία χρήσης.

Τα πρώτα MLS iQTab™ θα κυκλοφορήσουν σε διάφορα μοντέλα το επόμενο δίμηνο. Η εταιρία στοχεύει σε πολύ καλή πορεία των νέων της προϊόντων στην Ελληνική και όχι μόνον αγορά.  Στην πλοήγηση η MLS κατέχει πάνω από το 50% της ελληνικής αγοράς ενώ εξάγει τους Talk&Drive™ πλοηγούς της σε Τουρκία, Χιλή, Μαρόκο, Κύπρο και πρόσφατα σε Σαουδική Αραβία και Ιορδανία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων tablets, τις λειτουργίες τους, τις εμπορικές συνεργασίες και τις τιμές διάθεσής τους θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επίσημες ημερομηνίες κυκλοφορίας τους στην αγορά.

<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη