Trending

Έλληνας Επιχειρηματίας της Χρονιάς 2013

Παρατείνεται έως τις 26 Ιουλίου 2013, η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων του διαγωνισμού για τον Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2013, που οργανώνει, για τέταρτη φορά, η EY Ελλάδος, προκειμένου να βραβεύσει τον επιχειρηματία που ξεχωρίζει για τις επιδόσεις του. 
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, έχει κάθε ιδιοκτήτης ή μέτοχος μιας ελληνικής ιδιωτικής επιχείρησης, ο οποίος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την απόδοσή της και αποτελεί ανώτατο, ενεργό στέλεχος της διοίκησής της.
Ο νικητής του διαγωνισμού θα βραβευθεί σε ειδική τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου του 2013 στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Στη συνέχεια, ο νικητής θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό «World Entrepreneur Οf Τhe Year» που θα λάβει χώρα στο Μόντε Κάρλο το 2014, εκπροσωπώντας την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η Κριτική Επιτροπή
Η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, η οποία και επιλέγει το νικητή, αποτελείται από διακεκριμένους και υψηλού κύρους εκπροσώπους του επιχειρηματικού, τραπεζικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού χώρου, αποτελεί εγγύηση διαφάνειας και εγκυρότητας τόσο της διαδικασίας του διαγωνισμού όσο και της ανάδειξης των νικητών. Πρόεδρος είναι ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita Α.Ε. και μέλη οι κ.κ.: Χάρης Γ. Δαυίδ, Πρόεδρος Δ.Σ. της Frigoglass, Νικόλαος Εμπέογλου, Πρόεδρος Δ.Σ. του ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, Βασίλειος Κάτσος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen S.A., Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Ομίλου & Διευθύνων Σύμβουλος Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Ομίλου Delhaize, κα. Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) και Γραμματέας Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, Βασίλης Θ. Ράπανος, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρώην Πρόεδρος Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό και τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eoy.gr
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη