Trending

Η σύζυγος Στουρνάρα έγινε ερώτηση στη Βουλή για τις δραστηριότητές της

Η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Σταυρούλα (Λίνα) Νικολοπούλου, έγινε θέμα ερώτησης στη Βουλή σχετικά με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα η κα Νικολοπούλου φέρεται να είναι ιδιοκτήτρια της εταιρίας Mind Work Business Solutions που ασχολείται με διοργάνωση συνεδρίων και διαφημιστικές εκστρατείες.

Το θέμα της ερώτησης αλλά και του γενικότερου κλίματος αφορούσε την ενασχόληση της εταιρίας της συζύγου του κου Στουρνάρα με αναθέσεις από φορείς του Δημοσίου σε περιόδους όπου η συγκεκριμένη εταιρία φέρεται να χρωστά στο Δημόσιο.

Συγκεκριμένα πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η εταιρία Mind Work Business Solutions ενώ συμμετείχε σε διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας δεν κέρδισε καθώς αποκαλύφθηκε ότι εκκρεμούσε καταδίκη της για οφειλές στο Δημόσιο.

Λίγο καιρό όμως αργότερα η ίδια εταιρία συμμετείχε ως κοινοπραξία στο διαγωνισμό διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΦ σε συνεργασία με την εταιρία V&O (του υιού Βαρβιτσιώτη) συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 450.000 ευρώ και διάρκειας 2 ετών. Ερωτηματικά προέκυψαν πως μπορεί να χάνει ένα διαγωνισμό λόγω οφειλών στο Δημόσιο και στη συνέχεια να κερδίζει μεγαλύτερο διαγωνισμό από τον ΕΟΦ.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη