Trending

Η πριγκίπισα Νταϊάνα δολοφονήθηκε από στρατιώτη - νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία σχετικά με τον μυστηριώδη θάνατο της πριγκίπισας Νταϊάνα βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθώς το βρετανικό δίκτυο Sky News μετέδωσε τα νέα δεδομένα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου η Νταϊάνα δολοφονήθηκε από μέλος των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων. Ο συγκεκριμένος πρώην στρατιώτης πέρασε από τη Βρετανική Στρατιωτική Ακαδημία και τα στοιχεία δόθηκαν από την Ακαδημία στην Scotland Yard.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου εξέδωσε σχετικά ανακοίνωση αναφέροντας: "Δεν πρόκειται για επανέναρξη της έρευνας. H αναθεώρηση των νέων πληροφοριών δεν είναι μέρος της Επιχείρησης Paget" (ήταν η κωδική ονομασία, που δόθηκε στην αστυνομική έρευνα σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας για αυτό το αυτοκινητιστικό ατύχημα). Η τότε έρευνα είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες αυτές οι θεωρίες ήταν αβάσιμες.

Σημειώνεται ότι η πριγκίπισα Νταϊάνα και ο τότε σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγιέντ σκοτώθηκαν στις 31 Αυγούστου του 1997 στο Παρίσι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας πατέρας του Ντόντι επιμένει έκτοτε ότι σκοτώθηκαν κατόπιν διαταγής του βρετανικού κατεστημένου.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη