Trending

Έδιωξαν τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ λόγω lear jet

Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο το Biznews δημοσίευσε άρθρο με τίτλο "Quiz: Με ποιού επιχειρηματία το lear jet ταξίδεψε ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ;" με σαφείς αναφορές στο ταξίδι του Σ.Σταυρίδη με το lear jet του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. 


Ο κος Μελισσανίδης τυγχάνει να είναι και ο νέος ιδιοκτήτης (μαζί με άλλους επιχειρηματίες) του ΟΠΑΠ με υπογραφή του κου Σταυρίδη.

Λίγες ημέρες μετά με απόφαση του Γ.Στουρνάρα έρχεται η αποπομπή του κου Σταυρίδη από τη θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ καθώς ζητήθηκε σήμερα το μεσημέρι η παραίτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι το ταξίδι-αστραπή έγινε τη Δευτέρα, όπου και έπεσαν οι υπογραφές, και το μεταφορικό μέσο που επελέγη δεν ήταν άλλο από το προσωπικό lear jet του μεγαλο-επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, που είναι και ο νέος μέτοχος του ΟΠΑΠ.

Μετά την υπογραφή της πώλησης το lear jet τον επέστρεψε στο νησί για να συνεχίσει τις διακοπές του στον Μακρύ Γιαλό.

Ο κος Σταυρίδης μετά τη γνωστοποίηση της αποπομπής του προέβη σε δηλώσεις στο koolnews αναφέροντας χαρακτηριστικά:
"Την περασμένη Δευτέρα πήγα στην Κεφαλονιά με το leat Jet του κ. Μελισσανίδη. Αυτό στην Ελλάδα της υποκρισίας θεωρείται μέγα ατόπημα. Είμαι επιχειρηματίας και γνωρίζω αρκετό κόσμο από αυτό τον κύκλο. Ο κ. Μελισσανίδης πηγαίνοντας στη Γαλλία προσεφέρθη να με αφήσει με το αεροσκάφος του στην Κεφαλονιά. Έχω ήδη υποβάλλει την παραίτηση μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο της κυβέρνησης."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη