Trending

Σχέδιο εξαγοράς της Ολυμπιακής από τις Τουρκικές Αερογραμμές

Πληθαίνουν οι φήμες στην αγορά ότι οι Τουρκικές Αερογραμμές THY ενδιαφέρονται άμεσα για την εξαγορά της Ολυμπιακής και της Aegean Airlines. 


Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν αναλυτικά το σχέδιο των Τουρκικών Αερογραμμών οι οποίες στόχο έχουν την εκτέλεση δρομολογίων από το Ελευθέριος Βενιζέλος και το Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προς διεθνείς προορισμούς.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες Vatan, Cumhurieyt και Turkiye , η THY που επιθυμεί να αγοράσει την Olympic Air για να μεγαλώσει στην περιοχή στην πρώτη φάση σκέπτεται να διατηρήσει την ονομασία Olympic και αργότερα να την ενσωματώσει πλήρως.

Το σχέδιο των Τούρκων μετά την εξαγορά στις ελληνικές μαρίνες περιλαμβάνει και τις αερομεταφορές.

Επίσημα οι Τουρκικές Αερογραμμές προχώρησαν σε διάψευση του σχεδίου αποστέλοντας επιστολή προς το Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης αναφέροντας "σε κάποια μέσα ενημέρωσης υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδεχόμενο εξαγοράς της Olympic Air και της Αegean Airlines. Tα δημοσιεύματα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα".

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ανφερθεί ότι η πρόταση που είχε δώσει η Aegean για να αγοράσει την Olympic Air, απορρίφθηκε για δεύτερη φορά από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη