Trending

Νέες περικοπές θέσεων στη Microsoft

Νέος γύρος περικοπών θέσεων από τη Microsoft. 

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, ανακοίνωσε νέες περικοπές 7800 θέσεων εργασίας οι οποίες εστιάζονται στον τομέα του mobile business.
Με αυτή την κίνηση, η εταιρεία αποσκοπεί στη μείωση του κοστολογίου της κατά 7,6 δισ. δολ. «Μετακινούμαστε από μία στρατηγική που ήθελε να αναπτύξουμε μία αυτόνομη βιομηχανία κινητής σε μία άλλη στρατηγική ανάπτυξης και δημιουργίας ενός ζωντανού οικοσυστήματος για τα Windows συμπεριλαμβανομένης της first-party οικογένειας συσκευών μας» αναφέρει ο Nadella σε σχετικό email που απέστειλε σήμερα προς τους εργαζομένους της εταιρείας.»Στο εγγύς μέλλον θα έχουμε ένα πιο αποδοτικό και στοχευμένο χαρτοφυλάκιο κινητών τηλεφώνων, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητά μας για ένα μακροχρόνιο reinvention στην αγορά της κινητής».
Σημειώνεται ότι οι προηγούμενες περικοπές ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο του 2015 και οι νέες αναμένεται να πραγματοποιηθούν κατά το νέο οικονομικό έτος της εταιρείας.
Αναφορικά με τη σειρά Lumia, δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια η κυκλοφορία πολλών μοντέλων, ωστόσο αναμένεται η προετοιμασία δύο νέων ναυαρχίδων βασισμένων στο νέο λογισμικό Windows 10.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη