ΤΕΛ. ΝΕΑ
20 Ιουλίου 2015

Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στον Παπαστράτο

Από την 1η Αυγούστου 2015 καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρεία Παπαστράτος αναλαμβάνει ο Χρήστος Χαρπαντίδης, αντικαθιστώντας τον Νικήτα Θεοφιλόπουλο.

Ο Χρήστος Χαρπαντίδης ξεκίνησε την καριέρα του στην Παπαστράτος το 2003 με αρμοδιότητες για τη Μέση Ανατολή, την Κύπρο και τη Ρωσία. Διαθέτει μακρά εμπειρία στα εμπορικά τμήματα της εταιρίας τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Την τελευταία τριετία κατείχε θέσεις υψηλής ευθύνης στο επιχειρησιακό κέντρο της Philip Morris International  στη Λοζάνη της Ελβετίας, στα τμήματα Στρατηγικής Πωλήσεων και Καινοτόμων Προϊόντων, με σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της στρατηγικής της εταιρίας σε παγκόσμιο επίπεδο στους τομείς αυτούς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Philip Morris International, ο κ. Θεοφιλόπουλος αναλαμβάνει την ευθύνη για την περιφέρεια της Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας και των Νησιών του Ειρηνικού, με έδρα τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Ο Νικήτας Θεοφιλόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του στη Philip Morris το 1997. Το 2005 ανέλαβε τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με έδρα το Επιχειρησιακό Κέντρο της Philip Morris International στη Λοζάνη της Ελβετίας, ενώ τον Ιανουάριο του 2012 ανέλαβε την ευθύνη της Παπαστράτος, επαναφέροντάς την σε κερδοφορία το 2014 για πρώτη φορά μετά το 2009.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα