Trending

Αλλάζει ο ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ο ΣΚΑΪ αλλάζει πρόσωπο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
"Η τηλεόραση του ΣΚΑΪ για την τηλεοπτική σεζόν 2015-16 συνεχίζει δυναμικά την ενημέρωση ενισχύοντάς τη, με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Οι βραβευμένες ξένες σειρές και τα σπουδαία ντοκιμαντέρ συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα του σταθμού. Από τη φετινή σεζόν προστέθηκαν για πρώτη φορά ελληνικές ταινίες αλλά και ξένες ταινίες σε πρώτη προβολή για την ελληνική τηλεόραση.
X-Factor Και ο ΣΚΑΪ συνεχίζει: εξασφάλισε και θα προβάλλει το «Χ-FACTOR» το μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό.

Τη νέα χρονιά(2016) έρχεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ μία νέα μεγάλη παραγωγή ντοκιμαντέρ-με τη χρηματοδότηση και επιστημονική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση- και αφορά στην: «Ιστορία της διατροφής στην Ελλάδα: από την Προϊστορία μέχρι και σήμερα.»
Ακόμη, ο ΣΚΑΪ εμπλουτίζει το πολύωρο καθημερινό «ζωντανό» ενημερωτικό του πρόγραμμα με τη νέα εβδομαδιαία εκπομπή που θα παρουσιάζουν ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας και η Σία Κοσιώνη.
Παράλληλα έχουν προστεθεί δύο νέες ψυχαγωγικές εκπομπές : η σατιρική εκπομπή «Οτιναναι» με τον Μάνο Βουλαρίνο και τον Πέτρο Νικολάου και η «Προβοκάτσια ΤιΒι» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει καθημερινά.

Και έπεται συνέχεια. Σύντομα θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ!» με τον Διονύση Ατζαράκη, όπου η παρουσίαση του  είναι βασισμένη στις αρχές του stand-up comedy και θα προβάλλει όλα τα κινηματογραφικά νέα- κι όχι μόνο-.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνει:
16 ξένες σειρές γεμάτες περιπέτεια, δράση, ιστορία, θρίλερ και μυστήριο.Oι καλύτερες και οι περισσότερες ξένες σειρές των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων του κόσμου σε πρώτη προβολή: Ξεχωρίζουν:«VIKINGS», «HANNIBAL», «CRIMINAL MINDS», «DRACULA», «THE MESSENGERS» «ΝCIS NEW ORLEANS», «PERCEPTION», «SCORPION», και τέλος επιστρέφει με τον 14o κύκλο το «CSI LAS VEGAS» και τα ολοκαίνουρια επεισόδια του «GAME OF THRONES» μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ!

Και
Στη νέα «MOVIE TIME» σε πρώτη τηλεοπτική προβολή οι ξένες ταινίες που καλύπτουν όλα τα γούστα αφού είναι γεμάτες, δράση, αίσθημα, γέλιο και δράμα: THE DARKEST HOUR, WHAT’S YOUR NUMBER, NOAH, THE INTERNSHIP, DOWN WITH LOVE, JUST MY LUCK, MARLEY & ME, MR & MRS SMITH, THE SENTINEL, STREET KINGS, WHAT HAPPENS IN VEGAS, OLD BOY, THE PLAYERS, Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ, DALLAS BUYERS CLUB, PHILOMENA, BEAUTY AND THE BEAST (JEUNE ET JOLIE), THREE DAYS TO KILL, VAMPIRE ACADEMY, CHOCOLAT, FINDING NEVERLAND, FOUR FEATHERS, THE GONE BABY GONE,THE HOURS, KILL BILL: VOLUME 1,KILL BILL: VOLUME 2, PROOF, SCARY MOVIE 3, SCREAM 3,SPY KIDS, SPY KIDS 2: THE ISLAND OF LOST DREAMS κ.α


Πλούσιο είναι και το ψυχαγωγικό πρόγραμμα τόσο σε ελληνικές παραγωγές όσο και σε ξένες.
Καθημερινά προβάλλεται το «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη, το “Hot seat” με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Και τα Σαββατοκύριακα οι «Γλυκιές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο αλλά και το «Χίλια μίλια γεύσεις» και «Γεύσεις στη φύση» με τον Βαγγέλη Δρίσκα που θα δώσει σύντομα τη θέση του στο «Masterclass». Η Ντίνα Νικολάου συνεχίζει να παρουσιάζει πιάτα ταξιδεύοντας σε όλη τη χώρα με την εκπομπή «Ένα τραπέζι Ελλάδα».
Επίσης συνεχίζουν οι εκπομπές «JoinUs», «Τraction» με τον Κωστή Στεφανή, «Μαστορέματα» με τον Ηλία Καραντωνίου και την Εύα Θεοτοκάτου, και στις νέες αφίξεις συμπεριλαμβάνεται ο Ευτύχης Μπλέτσας που θα συνεχίσει να είναι ένας «Happy Traveller» ταξιδεύοντας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.


Στις ξένες παραγωγές του National Geographic, ΝBC, Beyond, ANEMON συμπεριλαμβάνονται τα ντοκιμαντέρ :
DEADLY WOMEN , DARK MINDS, FATAL VOWS ,FACING EVIL ,
COSMOS: A SPACETIME ODYSSEY, LIFE ON THE REEF, MEGAFACTORIES, OUR BIG BLUE BACK YARD, SECONDS FROM DISASTER, TOP TEN NATURAL DISASTERS, WILD HAWAII, BANGED UP ABROAD, KILLING KENNEDY, ANIMAL FIGHT CLUB, WILD ALASKA, WHEN SHARKS ATTACK, AMAZING OCEAN, CORAL REEF, OCEAN PREDATORS, PLANET OCEAN, GOLDMAN SACHS: POWER AND PERIL, WHY PLANES CRASH, INSIDE THE VATICAN MUSEUMS, SKYVISION GREECE: DAYS OF CHANGE, THE FORECASTER, ULTRA THE REAL MARATHON, ΣΕΙΣΜΟΣ.

Και φυσικά συνεχίζεται καθημερινά η «μάχη» της ενημέρωσης με την «Πρώτη γραμμή» με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, το «Τώρα» με την Άννα Μπουσδούκου, τους «Αταίριαστους» με τον Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Kούτρα,
και στις 2.00 το μεσημέρι έχει ενταχθεί το πρώτο δελτίο της ημέρας με την Εύα Αντωνοπούλου,
«ΣΚΑΪ στις 6» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, στις 21.00 το κεντρικό δελτίο με τη Σία Κοσιώνη καθημερινά, και το Σάββατο- Κυριακή με την Εύα Αντωνοπούλου, τη Χριστίνα Βίδου και τη Νίκη Λυμπεράκη.
To Σαββατοκύριακο προβάλλονται το «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, κάθε Σάββατο το «Σαββατοκύριακο με δράση» με τον Σπύρο Μάλλη, και το «Eco news» με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου.
Και την Κυριακή το «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, το «7 ημέρες Ελλάδα» με την Μαρία Αναστασοπούλου, «7ημέρες Κόσμος» και το «7 ημέρες Επιστήμη»με τον Νίκο Ανδρίτσο, και τέλος το «Ready Business:Tα Νέα των μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» με τον Νίκο Υποφάντη.
Και στο φετινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ συνεχίζεται η πλούσια αθλητική ενημέρωση. Ο Κυριάκος Θωμαϊδης είναι πιστός στο ραντεβού της Δευτέρας με τη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή προβάλλεται το «GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ» και τον Μανόλη Σφακάκη και την Κυριακή η νέα αθλητική εκπομπή «Kick off» με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη."
Νεότερη Παλαιότερη