Trending

Πραγματογνώμονας δέσμευσε την περιουσία της Ελένης Μενεγάκη - τι περιλαμβάνει

Ο δικαστικός πόλεμος μεταξύ Γιάννη Λάτσιου και Ελένης Μενεγάκη για το μοίρασμα της περιουσίας καλά κρατεί. Έτσι μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη δημοφιλή παρουσιάστρια όταν επέστρεψε από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της.

Ο δικαστής όρισε πραγματογνώμονα για την περιουσία – θησαυρό που απέκτησε από κοινού με τον Γιάννη Λάτσιο το οποίο σημαίνει ότι από σήμερα η λαμπερή παρουσιάστρια δεν εχει απολύτως τίποτα στην ιδιοκτησία της μέχρι το δικαστήριο να αποφανθεί για το μοίρασμα της περιουσίας και μέχρι ο πραγματογνώμονας να βγάλει το πόρισμά του.

Η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του YouWeekly, έχει στην κατοχή της τα εξής:

1) Ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο Ελληνικό 105,59 τ.μ. μαζί με αποθήκη στο υπόγειο. Ήταν το σπίτι που έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο.

2) Εξοχικό στη Χαλκιδική στον Δήμο Κασσάνδρας συνολικής έκτασης 60 τ.μ.

3) Μία διώροφη κατοικία στην Κηφισιά συνολικής επιφάνειας 185 τ.μ. όπου υπάρχει στο υπόγειο αποθήκη 65 τ.μ. και θέση στάθμευσης αυτοκινήτων 41 τ.μ.

4) Ένα διαμέρισμα στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στη θέση Βουρκωτή στην Κάρυστο, 121 τ.μ.

5) Το 75% της μεζονέτας στα Μελίσσια (το υπόλοιπο 25% το έχει ο Γιάννης Λάτσιος και ήταν ένα από τα βασικά σημεία τριβής τους στην δικαστική τους διαμάχη), έκτασης 478,63 τ.μ.

6) Ένα αγροτεμάχιο στη θέση Ρηγανιά στην Κορώνεια Βοιωτίας έκτασης 7.554,28 τ.μ.

7) Ένα αγροτεμάχιο πάλι στη θέση Ρηγανιά στην Κορώνεια Βοιωτίας έκτασης 3.000 τ.μ.

8) Τέσσερα αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 100.000 τ.μ. μέτρων στην Κάρυστο.
Νεότερη Παλαιότερη