ΤΕΛ. ΝΕΑ
13 Ιανουαρίου 2016

Ryanair: Νέα Διευθύντρια Marketing και Πωλήσεων στην Ελλάδα

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Ryanair, νέα Διευθύντρια Marketing και Πωλήσεων για την Ανατολική Μεσόγειο αναλαμβάνει η κα Chiara Ravara.

Η κ. Chiara Ravara θα επιβλέπει τις δραστηριότητας της Ryanair σε Ελλάδα και Κύπρο, Κροατία, Μάλτα και Μοντενέγκρο. Με Ιταλική καταγωγή, η κ. Ravara εργάσθηκε ήδη ως στέλεχος στο τμήμα μάρκετινγκ της Ryanair για 2 χρόνια, όπου συμμετείχε στις δραστηριότητες της εταιρίας σε Ελλάδα, Ιταλία και Κροατία, ενώ προηγουμένως εργάσθηκε ως Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων στην AVIAREPS (Μιλάνο) όπου διηύθυνε πολλαπλά accounts στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Η Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair, Carol Anne O'Neill, δήλωσε:
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ορίσουμε την Chiara νέα διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου θα διευθύνει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ της Ryanair σε Ελλάδα και Κύπρο, Κροατία, Μάλτα και Μοντενέγκρο. "

"Είμαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να αναλάβω τα καθήκοντα Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Πωλήσεων για την Ανατολική Μεσόγειο. Η περίοδος αυτή, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ryanair, με τεράστια σχέδια ανάπτυξης, ψηφιακές εκπλήξεις και αναβαθμίσεις στην εξυπηρέτηση πελατών και ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τις όποιες προκλήσεις σε μία περιοχή όπου παρουσιάζουμε ισχυρή ανάπτυξη " δήλωσε η Chiara Ravara.