ΤΕΛ. ΝΕΑ
21 Απριλίου 2016

Γνωστή πολυεθνική αναθέτει σε ελληνική εταιρεία τη διανομή προϊόντων της

Σημαντική συνεργασία με την Johnson & Johnson για την αποκλειστική διάθεση και προώθηση των προϊόντων ROC στην Ελλάδα σύναψε η εταιρία Κώστας Α. Παπαέλληνας, μέλος του ελληνοκυπριακού ομίλου Κώστα Παπαέλληνα που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά στους τομείς υγείας, φροντίδας και ομορφιάς από το 1969.

Σύμφωνα με την εταιρία, η κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική της να επενδύει στο ελληνικό φαρμακείο, προς στρατηγικά στοχοποιημένες κατηγορίες -όπως ήταν και παραμένουν τα δερμοκαλλυντικά- σε συνεργασία με αξιόλογες εταιρείες του χώρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η RoC διαθέτει μερικές από τις πιο αξιοζήλευτες καινοτομίες στο χώρο των καλλυντικών: 1η δημιούργησε υποαλλεργικά προϊόντα, 1η λάνσαρε αντηλιακό ολικής προστασίας, 1η σταθεροποίησε την καθαρή βιταμίνη Α (Ρετινόλη) σε κρέμα. Οι πρώτες ύλες της και τα συστατικά της υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και αποτελεσματικότητας, ενώ οι συνθέσεις των προϊόντων της είναι επικυρωμένες με κλινικές μελέτες ως προς την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και την ανεκτικότητά τους. Οι συσκευασίες είναι σχεδιασμένες για τη διατήρηση αναλλοίωτων συνθέσεων και συστατικών, ενώ η παραγωγή και ο έλεγχος ποιότητας ακολουθούν προδιαγραφές φαρμακευτικών σκευασμάτων.