ΤΕΛ. ΝΕΑ
18 Απριλίου 2016

"Μάχη" πρακτόρων ΟΠΑΠ με εταιρείες ιντερνετικού στοιχήματος

Σε σοβαρές αποκαλύψεις ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει η ομοσπονδία πρακτόρων του ΟΠΑΠ για τις εταιρείες διαδικτυακού στοιχηματισμού. "Τα υπερκέρδη φεύγουν στο εξωτερικό", καταγγέλλουν οι πράκτορες με σκληρή ανακοίνωση. 

Σκληρή επίθεση κατά των εταιρειών Διαδικτυακού Στοιχηματισμού εξαπολύει η ομοσπονδία πρακτόρων του ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ), η οποία με ανακοίνωση απειλεί, μάλιστα, με αποκαλύψεις. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Αυτοί δεν παίζονται με τίποτα!!!! Για τους βαρόνους του τζόγου μιλάμε. Αυτούς που βρίσκονται πίσω από ιντερνετικές εταιρίες με έδρα τη Μάλτα, που κρύβονται πίσω από οffshore εταιρίες, που έχουν κατά τύχη και την ίδια διεύθυνση στη Βαλέτα αλλά δηλώνουν ελληνικές!! Που έχουν οι ίδιοι, εφημερίδες και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και το παίζουν αντικειμενικοί με κατασκευασμένα ρεπορτάζ. Που κατακλέβουν το ελληνικό δημόσιο αφού με δισεκατομμύρια τζίρου, πληρώνουν 40.000 ευρώ τον χρόνο φόρο ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ!!! όπως είπε και ο υπουργός Αλεξιάδης στη Βουλή. Και τα υπερκέρδη φεύγουν στο εξωτερικό».

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, «ζητάνε και τα ρέστα! Ολοσέλιδα ρεπορτάζ στα ιδιόκτητα ΜΜΕ που έχουν, χύνουν δάκρυα γιατί το κράτος δεν εισπράττει τα 5 λεπτά από τον ΟΠΑΠ . Έτσι θέλουν το Ελληνικό Δημόσιο να χάσει ετησίως 700.000.000 ευρώ φόρους που πληρώνει ο ΟΠΑΠ και άλλα 150.000.000 ευρώ που πληρώνουν οι πράκτορες και να κλείσουν τα νόμιμα πρακτορεία. Να μείνουν στο δρόμο οικογένειες. Για να κερδίσουν αυτοί ακόμα περισσότερα. Και το κόλπο γνωστό. Για να φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη δημοσιότητα, τα συνεταιράκια αναπαράγουν το ίδιο άρθρο κάνοντας πάσα ο ένας στον άλλο τα κείμενα με τα ίδια επιχειρήματα. Όμως οι πράκτορες ΟΠΑΠ σας έχουμε πάρει χαμπάρι και ο απλός κόσμος το ίδιο. Γι' αυτό και θα αναδεικνύουμε με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία στα ΜΜΕ τη μεγάλη φοροδιαφυγή σας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και των Ελλήνων πολιτών».

Η ανακοίνωση καταλήγει πως «αύριο θα επανέλθουμε με αποκαλύψεις που θα κάνουν ΠΑΤΑΓΟ και κανένας δεν θα μπορέσει να αμφισβητήσει. Ούτε και εσείς οι ίδιοι».
euro2day.gr