Trending

si-Cluster: Λιγότερο από 1 μήνας για την πρώτη Ελληνική διοργάνωση του ActInSpace

Είσαι επίδοξος νέος επιχειρηματίας, επιστήμονας, μηχανικός, προγραμματιστής, επαγγελματίας του δημιουργικού ή οικονομικού τομέα ή φοιτητής και σε συναρπάζουν οι διαστημικές εφαρμογές;

Το si-Cluster φέρνει το διεθνή διαγωνισμό ActInSpace στην Αθήνα και στην Πάτρα στις 20-21 Μαΐου!  Λάβε μέρος στην πρόκληση του ActInSpace με την ομάδα σου και δημιούργησε νέα προϊόντα ή υπηρεσίες αξιοποιώντας διαστημικές τεχνολογίες.  Μπες σήμερα στο www.actinspace.com, διάλεξε την πρόκληση που σε συναρπάζει και δήλωσε συμμετοχή έως την Τρίτη 10 Μαΐου.

Ο νικητής που θα αναδειχτεί στον εθνικό διαγωνισμό θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό τελικό στην Τουλούζη στις 29 Ιουνίου 2016. Η νικήτρια ομάδα του παγκόσμιου τελικού του ActInSpace θα κερδίσει μια πτήση σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας με το αεροσκάφος όπου εκπαιδεύονται οι αστρoναύτες της Novespace. Ακόμα μεταξύ των βραβείων περιλαμβάνονται ένα Voucher αξίας 100.000 € για δορυφορικά δεδομένα από την Airbus Defence and Space, ενώ ένας μεγάλος αριθμός ομάδων θα λάβει υποστήριξη για την περαιτέρω ανάπτυξη της ιδέας του και τη δημιουργία της δικής του start-up.

Θέλεις να ζήσεις από κοντά την εμπειρία της διοργάνωσης του ActInSpace; Δήλωσε συμμετοχή ως εθελοντής έως την Πέμπτη 05 Μαΐου!

Για περισσότερες πληροφορίες: si-Cluster@corallia.org
Νεότερη Παλαιότερη