Trending

Το Πολεμικό Ναυτικό έστειλε δύο υποβρύχια στο Καστελόριζο [photos]


Σε μια περίοδο που η Τουρκία έχει αυξήσει την ένταση στο Αιγαίο και με κάθε ευκαιρία θέτει και θέμα Καστελόριζου, το Πολεμικό Ναυτικό έστειλε το δικό του μήνυμα, δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες από δύο υποβρύχια που ελλιμενίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο ακριτικό νησί.

Επρόκειτο για τα υποβρύχια Αμφιτρίτη και Τρίτων που βρέθηκαν στο νησί την Κυριακή 17 Απριλίου και Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, αντίστοιχα στο πλαίσιο αποστολής τους.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο koutipandoras.gr πηγή στο ΓΕΝ, το ένα υποβρύχιο επέστρεφε από άσκηση και το δεύτερο βρέθηκε στην περιοχή στο πλαίσιο αποστολής του.

Αν μη τι άλλο η επίδειξη σημαίας στην περιοχή από δύο υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού στέλνει ένα ακόμα μήνυμα στην Άγκυρα, που τις τελευταίες εβδομάδες είχε αποθρασυνθεί προχωρώντας σε απανωτές υπερπτήσεις πάνω από νησιά του Αιγαίου.

Να θυμίσουμε άλλωστε ότι στο έκτακτο ΚΥΣΕΑ που ακολούθησε την κίνηση αυτή της Άγκυρας, αποφασίστηκε απάντηση σε τρεις άξονες μεταξύ των οποίων ήταν και η Δυναμική Αμυντική Αποτροπή…
koutipandoras.gr
Νεότερη Παλαιότερη