Trending

Στην Αθήνα βραβεύτηκαν οι καλύτεροι υπάλληλοι της DHL Express Ευρώπης για το 2015

- Σε ειδική τελετή στο Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη 7 Απριλίου,  βραβεύτηκαν  200 Εργαζόμενοι της DHL Express από όλη την Ευρώπη 
- Την ίδια εβδομάδα πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για δεύτερη συνεχή χρονιά η συνάντηση των Γενικών Διευθυντών Ευρώπης

Ο «Υπάλληλος της Χρονιάς 2015», η πιο σημαντική ετήσια εκδήλωση βράβευσης της DHL Express, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Πέμπτη 7 Απριλίου, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στη βράβευση των εργαζομένων της DHL Ευρώπης για το 2015, η εταιρεία αναγνώρισε την εργατικότητα και την αφοσίωση 200 εργαζομένων από 52 χώρες στην περιοχή της Ευρώπης. Οι διακριθέντες ενσαρκώνουν στην καθημερινή τους εργασία τις αξίες του ομίλου για προσήλωση στις ανάγκες των πελατών, αλλά και αλληλεγγύης για τους συναδέλφους.

Στο πλαίσιο του ταξιδιού τους στην Αθήνα, που διήρκησε μία εβδομάδα, οι βραβευθέντες συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, εκδρομές και άλλες δραστηριότητες. Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει η δράση σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η στήριξη του έργου που επιτελεί ο οργανισμός, με επίκεντρο τα παιδιά.

Παράλληλα με την εκδήλωση «Υπάλληλος της Χρονιάς 2015», πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και το συνέδριο των Γενικών Διευθυντών Ευρώπης. 

Στη διάρκεια της παρουσίας τους στην Αθήνα, τα ανώτατα διοικητικά στελέχη και ο CEO Ευρώπης, κ. John Pearson, ξεναγήθηκαν στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος. Σημειώνεται, πως οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στο αεροδρόμιο της Αθήνας, είναι το μεγαλύτερο έργο της DHL Express Ελλάδας, αποτελώντας τμήμα ενός ευρύτερου επενδυτικού πλάνου που πραγματοποιείται τα δύο τελευταία έτη.

Νεότερη Παλαιότερη