Trending

Πλήρης αποτυχία το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ - Ραγδαίες εξελίξεις

Έξαλλοι είναι στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που διεξάγεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου επικρατούν πρωτοφανείς εικόνες στον χώρο διεξαγωγής του.

Στο συνέδριο δεν υπάρχει κόσμος από το πρωί του Σαββάτου, καθώς οι ΟΝΝΕΔίτες δεν συμμετάσχουν στις διαδικασίες της ημέρας, αφού οι περισσότεροι παρέστησαν μόνο χθες για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αποτέλεσμα είναι οι παρακάτω φωτογραφίες με δεκάδες άδειες καρέκλες και μηδαμινή συμμετοχή από τη νεολαία του κόμματος.

Το τελειωτικό "χτύπημα" στην οργάνωση του συνεδρίου ήρθε το βράδυ, καθώς τελικά το συνέδριο ολοκληρώθηκε χωρίς εκλογές για την ανάδειξη Κεντρικής Επιτροπής. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου χωρίς να έχουν στηθεί κάλπες για να ψηφίσουν οι σύνεδροι, άρχισαν να μαζεύουν τις καρέκλες από τον χώρο του συνεδρίου στον Εύοσμο.

Κύκλοι της Συγγρού διαμήνυαν λίγο αργότερα πως, ακόμα και εάν προκύψει ένα εκλογικό αποτέλεσμα μετά το φιάσκο, η διαδικασία δεν θα αναγνωριστεί από τα κεντρικά του κόμματος, απόφαση ενδεικτική του κλίματος δυσαρέσκειας για το πώς εξελίχθηκε το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Για το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ίδιο τον αρχηγό της ΝΔ, το μπάχαλο που επικρατεί έχει ονοματεπώνυμο, και δεν είναι άλλο από αυτό του γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Παραπολιτικών, ο αρχηγός της ΝΔ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από την κατάσταση που επικρατεί από χθες στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, η οποία δεν συνάδει με αυτό που οραματίζεται για το κόμμα ο νέος αρχηγός, θεωρώντας υπεύθυνο τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. 

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις τις αμέσως επόμενες ημέρες, με συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλούν για διαγραφές, καθώς η εικόνα που επικρατεί στο συνέδριο δεν τιμά τη Νέα Δημοκρατία.
Νεότερη Παλαιότερη