Trending

Το μυστήριο της βουλευτικής Porsche συνεχίζεται

Πρόκειται για τη συνέχεια του μυστηρίου για την πολυτελή Porsche του βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων Δημήτρη Καβαδέλλα:

Γράφει ο Βηματοδότης:

"Θυμάστε που πάρκαρε το πολυτελές αυτοκίνητό του στο πρώτο υπόγειο του γκαράζ της Βουλής γιατί ήθελε να το πουλήσει επειδή έχανε λάδια; Θυμάστε τέλος ότι μόλις έγινε ντόρος γύρω από το όνομά του και γύρω από το αυτοκίνητό του βγήκε στις μεσημεριάτικες τηλεοπτικές εκπομπές και δήλωσε ότι το ξεφορτώθηκε, ότι δηλαδή το πούλησε σε καλή τιμή σε έναν γαιοκτήμονα φίλο του κόμματός του;

 Ε λοιπόν σας πληροφορώ ότι τίποτε από αυτά δεν συνέβη. Η Porsche απλώς άλλαξε θέση και από το πρώτο υπόγειο του γκαράζ κρύφτηκε στο πέμπτο υπόγειο, εκεί όπου σπανίως πάει κανείς, παρκαρισμένη δίπλα σε μια μαύρη SLK. Τι έγινε; Γιατί ο βουλευτής να πει ψέματα ότι πούλησε την Porsche; Ιδού πώς δικαιολογείται ο ίδιος: Πράγματι την πούλησε στον γαιοκτήμονα, δηλαδή δεν την πούλησε ακριβώς, απλώς έδωσαν τα χέρια. Ο αγοραστής όμως  το μετάνιωσε. 
Και τότε γιατί ανακοίνωσε ότι την πούλησε; 

Γεγονός είναι όμως ότι επιδεικνύει ένα χαρτί από ένα συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο τού ζητεί 5.240 ευρώ για επισκευές. Το ζήτημα απασχόλησε και τον Β. Λεβέντη, που ζήτησε εξηγήσεις. Και μάλλον ο ταλαντούχος βουλευτής τον έπεισε όταν του είπε ότι τελικά θα το αγοράσει ο ιδιοκτήτης του συνεργείου. Ωσπου να γίνει αυτό, το γκαράζ της Βουλής έχει καταντήσει χώρος παρκαρίσματος πολυτελών αυτοκινήτων προς πώληση."

Νεότερη Παλαιότερη