Trending

Το νέο κόμμα που ιδρύει ο Χάρης Θεοχάρης

Γράφει η Agnes L.

Ο πρώην Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης έχει στα σκαριά την γέννηση νέου κόμματος με την ονομασία "Δύναμη Πολιτών",

Με το σύνθημα "Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα" και με ένα κείμενο πέντε σελίδων εξηγεί τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση για την ίδρυση νέου κόμματος. Σημειώνεται ότι ήδη ξεκίνησε να μαζεύει υπογραφές.

Επιγραμματικά αναφέρει:
"Η βαθιά κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε μια μεγάλη οικονομική, κοινωνική και ηθική καταστροφή» αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο σε πρώτη φάση κυκλοφορεί μεταξύ των εθελοντών του Ποταμιού. «Τα κροκοδείλια δάκρυα των εκπροσώπων του παλιού πολιτικού κατεστημένου, δεν είναι άλλο από ένα κρεσέντο υποκρισίας» τονίζει μεταξύ άλλων, ενώ προσθέτει ότι «γι' αυτό κι εμείς, πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας, διαφορετικά επαγγέλματα, κοινωνικές τάξεις και ηλικίες, παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας για να βάλουμε τέλος στη συνεχιζόμενη καταστροφή. Ενώνουμε τις δυνάμεις για να γυρίσουμε τον τροχό της ιστορίας, να κινηθούμε μπροστά. Κι αυτό όπως λέει ο ποιητής "θέλει δουλειά πολλή". Γι' αυτό ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ και συγκροτούμε μια αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση, τη "Δύναμη Πολιτών"".
Νεότερη Παλαιότερη