Trending

Αποσπάται η Skroutz από τη Dionic;

Οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις ωθούν όλο και περισσότερες εταιρείες σε απο-επενδύσεις στις οποίες είχαν προχωρήσει τα προηγούμενα χρόνια.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της ependysinews, η πρώην start up εταιρία Skroutz, ετοιμάζεται να εξαγοράσει το μερίδιο που κατέχει σ’αυτήν η εισηγμένη Dionic. "H Dionic κατέχει έως σήμερα μερίδιο 50% στην ισχυρά αναπτυσσόμενη εταιρία ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία φέτος συμπλήρωσε  11 χρόνια ζωής. Όμως, οι τρεις ιδρυτές της Skroutz, η  οποία «καλπάζει» εμφανίζοντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης κάθε χρόνο δεν θέλουν πια «έναν παθητικό μέτοχο». Θεωρούν δε δεοντολογικό και δίκαιο να αυξήσουν τη δική τους συμμετοχή στην εταιρία που δημιούργησαν και αναπτύσσουν" αναφέρει η ependysinews.

Με τζίρο στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ, αυξημένο κατά 45% το 2015 σε σχέση με το 2014,  η καθαρή κερδοφορία της Skroutz άγγιξε τις 900 χιλ.ευρώ, ενώ έχει  μηδενικό δανεισμό. Η επισκεψιμότητά της στην Ελλάδα είναι 5,6 εκατομμύρια  μοναδικοί επισκέπτες το μήνα ενώ διαθέτει και δύο θυγατρικές σε Βρετανία και Τουρκία.
Νεότερη Παλαιότερη