Trending

British Airways εναντίον Aegean

Μετά από την προσγείωση της πρώτης απευθείας πτήσης της British Airways από το Λονδίνο στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, σκληραίνει ο ανταγωνισμός για την ελληνική αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines. Χθες, το απόγευμα οι Καλαματιανοί υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό το αεροπλάνο της Βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, που προσγειώθηκε μέσα σε μια αψίδα νερού!

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Πελοπόννησος Αναπτυξιακή A.E και η British Airways διοργάνωσαν την επίσημη τελετή έναρξης των πτήσεων Λονδίνο-Καλαμάτα στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας.

Το νέο πρόγραμμα απευθείας πτήσεων θα συμβάλει περαιτέρω στην ανάπτυξη του αεροδρομίου της Καλαμάτας, το οποίο αποτελεί ήδη τα τελευταία χρόνια έναν διεθνή κόμβο, που ξεκινά και κλείνει την τουριστική περίοδο στην Ελλάδα με πτήσεις από το Φεβρουάριο ως το Δεκέμβριο. Παράλληλα, η απευθείας πλέον σύνδεση με τη βρετανική πρωτεύουσα αναδεικνύει και καθιερώνει τη Μεσσηνία και την Costa Navarino ως σημαντικό τουριστικό προορισμό υψηλού κύρους και επιπέδου στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, συμβάλλοντας θετικά στην τόνωση του τουρισμού και της οικονομίας ολόκληρης της Πελοποννήσου.
mononews.gr
Νεότερη Παλαιότερη